HERFST- EN WINTERBARBECUES

Voorschot

Een voorschot van €25.00 p.p. dient na reservatie betaald te worden op het rekeningnummer BE04 3631 7775 1631, met als mededeling datum + naam + aantal personen

Reserveringsvoorwaarden

  • Dit voorschot dient ter bevestiging van uw reservatie. Pas na betaling van het voorschot is uw reservatie definitief. Bij het niet betalen van het voorschot behouden wij het recht uw reservatie aanvraag te annuleren.
  • Ook indien u beschikt over een cadeaubon, dient het voorschot van €25.00 per persoon gestort te worden als garantie.
  • Voor 'last minute' reservaties, binnen 10 dagen voor BBQ, dient ook een voorschot gestort te worden.

Annulatievoorwaarden

  • Alle annulaties tot 10 dagen voor BBQ zijn kosteloos. Het voorschot wordt in dit geval terug gestort of u kunt de reservatie naar een latere datum verplaatsen zonder kosten.
  • Bij annulatie minder dan 10 dagen voor de BBQ of no-show wordt het bedrag van het voorschot niet terug betaald.
  • RESERVEREN

VRIJDAG 8 NOVEMBER 2024

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €50.00

1.  Gemarineerde gamba’s, vinaigrette van limoen,
munt en komkommer
2.  Filet van everzwijn, gebraiseerd witloof, mini
peertje en veenbessen
3.  Nieuw Zeelands lamsbout, Provençaalse saus,
gegrilde groenten en gegratineerde aardappelen
4.  Tomahawk steak met stroganoffsaus

+  Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+  Aardappel in de schil met kruidenroom

De reservatie kan enkel bevestigd worden zodra het voorschot van €25.00 p.p. ontvangen is.

VRIJDAG 13 DECEMBER  2024

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €50.00
1.  Fazantenkroketjes met uienconfituur
2.  Brochette van zalm, scampi, zeewolf en coquilles met salade verte en honingdressing
3.  Filet van hert, peertje, veenbessen, kroketjes en boschampignons
4.  Urugayaanse Grain Fed Entrecote met lookboter en fondant aardappel

+  Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+  Aardappel in de schil met kruidenroom

 

De reservatie kan enkel bevestigd worden zodra het voorschot van €25.00 p.p. ontvangen is.

VRIJDAG 10 JANUARI 2025

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €50.00

1.  Op vel gegaarde dorade op Zuiderse wijze
2.  Spare ribs ‘Scheldeoord Style’
3.  Brochette van speenvarken, kruiden puree
met mosterd pickles
4.  Ossenhaas, jus van rozemarijn en porto

+   Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+   Aardappel in de schil met kruidenroom

De reservatie kan enkel bevestigd worden zodra het voorschot van €25.00 p.p. ontvangen is.

VRIJDAG 7 FEBRUARI 2025

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €50

1.  Bruschetta met tomaat, basilicum look en gamba 
2.  Kipfilet, zongedroogde tomaat, pesto en mozarella
3.  Lamskroontje gemarineerd, gratin aardappel en gegrilde groenten
4.  Runds shaslick, witloofsla, stroganoff saus en Zuiderse aardappeltjes

+  Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+  Aardappel in de schil met kruidenroom

De reservatie kan enkel bevestigd worden zodra het voorschot van €25.00 p.p. ontvangen is.

Danny en Tess heten u van harte welkom.

EEN WOORDJE UITLEG

Heb jij een voorliefde voor de gastronomische keuken en sta je open voor een vernieuwende aanpak in een sfeervolle omgeving? Wat is er dan heerlijker om je voeten onder tafel te schuiven en keer op keer culinair verrast te worden door een 4 gangen menu dat bereid wordt op onze Oklahoma barbecue. Bij het Scheldeoord bieden we je zelfs meer aan dan dat want bij elke gang maak je gebruik van de ruim gevulde salade bar.

Bij dit samenzijn ligt onze focus op heerlijk tafelen zonder haast. Deze avonden zijn dus een ideaal moment om te kunnen genieten van elkaars aanwezigheid en dit met een fenomenaal uitzicht op dit prachtig stukje natuur. Onze traditionele keuken is ook gewoon geopend. Neem gerust eens een kijkje bij de kaart - Het Scheldeoord.